Boomhut

De droom komt van: Lukas
Help deze droom uit te laten komen
Droom helpen verwezenlijken

Droom helpen verwezenlijken

De droom van Lukas:

Boomhut - Kinderdromen

De droom van: Lukas
Ik wil graag een hele grote boomhut in de wijk, waar kinderen in kunnen spelen. 

Mijn boomhut moet heel groot zijn en in een boom zitten, zodat er minimaal 10 kinderen in kunnen. In de boomhut wil ik graag een krijtbord en een tafeltje en stoelen en een neppistool die vast zit aan de hut zodat je kan richten op mensen maar niet kan schieten. 

Het liefst wil ik de hut bij het Karrepad of ergens anders in het Molukkenplantsoen. 

Ik ben op het idee gekomen door het timmerdorp, en door een game die ik heel vaak speel. Ik denk dat andere kinderen het ook heel leuk vinden om in een boomhut te spelen want ik mis die hier al heel lang.

Waarmaker(s):
Pascal Roemers van de gemeente Groningen, architect Patriek, Iris ten Bhömer van Speeltuinencentrale Groningen

Droom komt uit op:
Voor de zomervakantie in 2022 staat de boomhut op zijn plek en organiseren we een opening. 
Lukas ging in gesprek met Pascal Roemers en architect Patriek over zijn ontwerp. 

Lukas ging in gesprek met Pascal Roemers en architect Patriek over zijn ontwerp.

Lees onze blogs en verhalen uit de wijk!