Onze zomerreporter Tobias!

Onze zomerreporter Tobias!

Hallo iedereen, Ik ben Tobias en ik ga deze vakantie (en misschien ook wel langer) reportages maken van de vakantie en de activiteiten in de Korrewegwijk en De Hoogte. Mijn reportages kun je zien op, Instagram ( Mijn Droomwijk), facebook ( Mooie Wijken) de kinderdromen site en misschien wel op andere platforms.

Wie ben ik?

Ik ben Tobias. Ik ben 11 jaar oud en wordt in september 12. Ik vind het heel leuk om reportage en andere video’s en krantjes te maken. 

Ik deed ook al mee aan de Onze Wereldkrant. Nu doe ik het eigenlijk ook voor de Onze Wereldkrant, maar dan online. 

Mijn hobby’s zijn zo als verwacht: filmpjes en video’s maken, tekenen en fietsen.

Ik hoop dat jullie mijn reportages leuk vinden en met plezier er naar kijken.

Lees onze blogs en verhalen uit de wijk!